Zoldervloer

Wist u dat het creëren van extra ruimte binnen uw bedrijfspand vrij eenvoudig te realiseren is? U hoeft geen flinke investering te doen om bijvoorbeeld uw pand volledig uit te breiden of op zoek te gaan naar een externe opslagruimte. Kijk maar eens omhoog. Vaak zit daar veel ruimte die u niet optimaal benut. Met een zoldervloer van Anera B.V. zorgen we ervoor dat we inpandig meer ruimte voor u creëren.

Dé specialist van de Benelux

Als specialist op het gebied van uitbreiding van het netto bedrijfsoppervlak binnen bestaande bedrijfspanden, kunnen we inmiddels vertrouwen op bijna 30 jaar kennis en ervaring. Door dat te combineren met innovatieve oplossingen, mogen we onszelf marktleider van de Benelux noemen.

Eén van de innovatieve oplossingen is het door ons ontwikkelde Euro-profiel. Wat er zo bijzonder is aan dat profiel? De profielen kunnen we in elkaar klikken, waardoor we met een koudgewalste constructie een grotere overspanning kunnen realiseren dan met een warmgewalste, logge en totaal niet flexibele constructie. Bovendien kunnen de profielen ook nog in elkaar geschoven worden, zodat we altijd flexibel kunnen zijn wat betreft de breedte van uw zoldervloer.

Eigen productie

Als één van de weinigen in Europa produceren we alles in onze eigen fabriek. Sinds 2007 hebben we zelfs een eigen walsstraat, waardoor we naast lassen en coaten nu ook zelf kunnen walsen. We zijn dus niet meer afhankelijk van derden en kunnen snel schakelen. Hierdoor kunt u over het algemeen al binnen 3 à 4 weken gebruik maken van uw zoldervloer.

Afwerking op maat

Voor de afwerking heeft u de keuze tussen een standaardoptie of maatwerk. Voor de vloeren hebben we bijvoorbeeld de keuze tussen spaanplaat met melanine laag, spaanplaat met PVC laag of staal zoals roosters. Bepaal zelf hoe u de palletverwerking wilt afschermen: van eenvoudig met een ketting tot een kantelhek. En zo heeft u ook standaardopties voor de kleuren, leuningen, trappen en bordessen.

Wilt u liever een zoldervloer die helemaal is afgestemd op uw organisatie, bijvoorbeeld door het gebruik van uw huisstijlkleuren? Ook dat kan. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Interesse?

Bent u benieuwd of een zoldervloer van Anera B.V. ook voor uw bedrijf de beste oplossing is? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Etagevloer Tussenvloer Magazijnvloer Bordesvloer Mezzanine Zoldervloer Verdiepingsvloer Entresolvloer Systeemvloer Tussenverdieping