Verdiepingsvloer

Meer ruimte creëren binnen uw bedrijfspand. Onmogelijk denkt u? Niet als u met Anera B.V. contact opneemt. Als specialist op het gebied van uitbreiding van het netto bedrijfsoppervlak binnen bestaande bedrijfspanden, kunnen we u daar uitstekend bij helpen. Hoe we dat doen? Door het plaatsen van een verdiepingsvloer.

Ruimte optimaal benutten

Met een verdiepingsvloer bieden we u de mogelijkheid om ongebruikte ruimte optimaal te benutten. Vaak wordt het grondoppervlak efficiënt ingericht, maar wordt de hoogte vergeten. Het plaatsen van een verdiepingsvloer is de makkelijkste, meest flexibele én goedkoopste manier om inpandig meer ruimte te creëren.

Inmiddels kunnen we vertrouwen op bijna 30 jaar kennis en ervaring. Toch blijven we op zoek naar innovatieve oplossingen om aan de vraag en behoefte van de markt te kunnen blijven voldoen. Hierdoor mogen we onszelf ook marktleider van de Benelux noemen. En daar zijn we trots op!

Euro-profiel

Eén van die innovatieve oplossingen, is het door ons ontwikkelde Euro-profiel. We hebben dit profiel zo ontworpen dat het in elkaar geklikt kan worden. Hierdoor kunnen we met een koudgewalst profiel een grotere overspanning realiseren, dan wanneer we een warmgewalst profiel zouden gebruiken. Bovendien kunnen we de profielen ook nog in elkaar schuiven om zo flexibel te zijn met de breedte van de uiteindelijke verdiepingsvloer.

Standaard afwerking of maatwerk?

Naast de constructie is ook de afwerking natuurlijk belangrijk. Voor de afwerking van de vloer, leuningen, trappen, bordessen, kleuren en palletverwerking hebben we verschillende standaardopties ontworpen. Uiteraard is het ook mogelijk om daar van af te wijken en voor maatwerk te kiezen. Bijvoorbeeld als u de verdiepingsvloer in uw huisstijlkleuren uitgewerkt wilt hebben. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Alles onder één dak

Anera B.V. is één van de weinigen in Europa die het gehele productieproces in eigen hand heeft. Lassen, walsen en coaten. Alles gebeurt bij ons in de fabriek. Hierdoor kunnen we snel schakelen en kunnen we uw verdiepingsvloer vaak al binnen 3 à 4 weken bij u plaatsen.

Onze fabriek heeft het CE keurmerk, oftewel we zijn NEN-1090 gecertificeerd. Dat betekent dat de kwaliteit van het staalwerk gegarandeerd is.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u weten wat Anera B.V. voor u kan betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken!

Etagevloer Tussenvloer Magazijnvloer Bordesvloer Mezzanine Zoldervloer Verdiepingsvloer Entresolvloer Systeemvloer Tussenverdieping