Tussenvloer

Uw bedrijfsruimte zo optimaal mogelijk benutten. Dat wil toch iedere organisatie? Wanneer u op zoek bent naar extra ruimte van bijvoorbeeld uw magazijn, kijk dan ook eens goed naar de hoogte. Vaak zit daar veel onbenutte ruimte die u relatief eenvoudig kunt betrekken bij uw bedrijfsruimte. Bijvoorbeeld met een tussenvloer.

Anera B.V., dé specialist van tussenvloeren

Bij Anera B.V. kunnen we vertrouwen op bijna 30 jaar ervaring. Al sinds 1987 helpen we bedrijven bij het optimaal benutten van hun bedrijfsruimte. Uitbreiding van het netto bedrijfsoppervlak door middel van een tussenvloer, is een flexibele, makkelijke én de goedkoopste manier om dat te realiseren.
Wij bieden altijd maatwerk. Onze engineers gaan aan de slag om voor u de best passende oplossing te ontwerpen. Of u nu een tussenvloer wilt van 10 of 40.000 vierkante meter of zelfs meerdere etages, dat is geen probleem.

Alles onder één dak

Wat Anera B.V. zo bijzonder maakt? Wij hebben de gehele productie in eigen beheer. Vanaf het eerste ontwerp tot de afwerking, alles gebeurt in onze eigen fabriek. Sinds 2007 hebben we een eigen walsstraat, zodat we niet meer afhankelijk zijn van derden om uw tussenvloer te kunnen produceren. Hierdoor kunnen we snel schakelen zodat we gemiddeld binnen 3 à 4 weken uw vloer kunnen plaatsen. We zijn één van de weinigen in Europa die alles in eigen huis produceert.

Eigen ontwerp

Voor de constructie maken we gebruik van onze eigen ontworpen Euro-profielen. Deze profielen kunnen we in elkaar klikken, zodat er een grotere overspanning gehaald kan worden. Bovendien kunnen ze ook in elkaar geschoven worden, waardoor er flexibel met de breedte van de vloer omgegaan kan worden. Het ovalen gaten systeem is ideaal voor leidingdoorvoer om daar geen extra ruimte aan te verliezen.

Afwerking op maat

Niet alleen de constructie is maatwerk, ook de afwerking kunt u helemaal zelf bepalen. Uiteraard hebben we een aantal standaard opties voor bijvoorbeeld de vloeren (spaanplaat of staal zoals roosters), leuningen, kleuren, trappen en palletverwerking. Wilt u daarvan afwijken, bijvoorbeeld omdat u uw huisstijl kleuren wilt gebruiken? Dat kan ook. Tijdens een vrijblijvend gesprek bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Interesse?

Wilt u weten of Anera B.V. ook binnen uw bedrijf ruimte optimaal kan benutten door middel van een tussenvloer? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Etagevloer Tussenvloer Magazijnvloer Bordesvloer Mezzanine Zoldervloer Verdiepingsvloer Entresolvloer Systeemvloer Tussenverdieping