Tussenverdieping

Bent u op zoek naar een makkelijke, flexibele en relatief goedkope manier om extra ruimte te creëren binnen uw bedrijf? Dan bent u bij Anera B.V. aan het juiste adres! Door het plaatsen van een tussenverdieping bieden we u de mogelijkheid om ongebruikte ruimte optimaal te benutten.

Waarom Anera B.V.?

Al sinds 1987 zijn wij dé specialist op het gebied van uitbreiding van het netto bedrijfsoppervlak binnen bestaande bedrijfspanden. Dat betekent dat we al bijna 30 jaar kunnen vertrouwen op onze kennis en ervaring. Maar we blijven innoveren en vernieuwen om zo aan de steeds veranderende vraag en behoefte van de markt te kunnen blijven voldoen. Dat is ook één van de redenen dat we onszelf marktleider van de Benelux mogen noemen. En daar zijn we trots op!

Unieke constructie

Onze engineers hebben een unieke constructie ontworpen. We maken namelijk gebruik van onze Euro-profielen. Het bijzondere van deze profielen is dat we ze in elkaar kunnen klikken om zo met koudgewalste profielen een grotere overspanning te kunnen realiseren dan met een warmgewalste constructie. Bovendien kunnen ze ook nog in elkaar geschoven worden om flexibel met de breedte van de tussenverdieping om te gaan. Het ovalen gaten systeem zorgt voor een goede leiding doorvoer zonder ruimte in beslag te nemen.

Eigen productie

Lassen, walsen, coaten. Wij doen alles in onze eigen fabriek. Als één van de weinigen in Europa hebben we het hele productieproces van uw tussenverdieping zelf in de hand. Hierdoor zijn we niet meer afhankelijk van derden en kunnen we snel schakelen. Voordeel voor u: over het algemeen kunnen we binnen 3 à 4 weken de tussenverdieping al bij u plaatsen.

Standaard of maatwerk?

Voor de afwerking kunt u kiezen voor standaardopties van o.a. de vloeren, leuningen, trappen, kleuren en palletverwerking of voor maatwerk. Laat ons weten wat uw wensen zijn en dan gaan we voor u op zoek naar de best passende oplossing. Dankzij het CE keurmerk / NEN-1090 certificaat weet u in ieder geval zeker dat het staalwerk altijd van uitstekende kwaliteit is.

Meer weten?

Of u nu een tussenverdieping wilt van 10 of 40.000 vierkante meter, wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Etagevloer Tussenvloer Magazijnvloer Bordesvloer Mezzanine Zoldervloer Verdiepingsvloer Entresolvloer Systeemvloer Tussenverdieping