Systeemvloer

Wat extra ruimte in uw bedrijfspand of magazijn is altijd welkom toch? Maar hoe realiseert u dat zonder eerst een flinke investering te moeten doen om bijvoorbeeld uw pand uit te breiden of om externe opslagruimte te huren? Anera B.V. biedt u daar de oplossing voor door het plaatsen van een systeemvloer.

Waarom een systeemvloer plaatsen?

Werkplaatsen, magazijnen en bedrijfspanden worden over het algemeen op de grond wel efficiënt ingericht, maar de hoogte van de ruimte wordt vergeten. En dat is zonde, want al die ongebruikte ruimte kunt u wél benutten. Met het plaatsen van een systeemvloer creëert u op een makkelijke, flexibele en goedkopere manier extra ruimte binnen uw bedrijfspand. De bestaande ruimte optimaal benutten noemen we dat.

Wie is Anera B.V.?

Wanneer u besluit om een systeemvloer te laten plaatsen, dan bent u bij Anera B.V. aan het juiste adres. Al sinds 1987 zijn we dé specialist op het gebied van uitbreiding van het netto bedrijfsoppervlak binnen bestaande bedrijfspanden. Dat betekent dat we al bijna 30 jaar kunnen vertrouwen op onze kennis en ervaring om de altijd de best passende oplossing te kunnen bieden. Toch blijven we innoveren en vernieuwen. Waarom? Omdat we op die manier kunnen blijven voldoen aan de steeds veranderende vraag en behoefte van de markt. Dat is ook één van de redenen dat we onszelf marktleider van de Benelux mogen noemen.

Alles onder één dak

Als één van de weinigen in Europa produceren we alles in onze eigen fabriek. Lassen, walsen en coaten, het hele productieproces. Hierdoor zijn we niet meer afhankelijk van derden en kunnen we snel schakelen. Daarom kunt u over het algemeen al binnen 3 à 4 weken gebruiken maken van uw systeemvloer.

Constructie

Daarvoor maken we gebruik van onze Euro-profielen. Deze kunnen we in elkaar klikken om zo met koudgewalste profielen een grotere overspanning te kunnen realiseren. Door de profielen in elkaar te schuiven, kunnen we altijd nog flexibel zijn wat betreft de breedte van de systeemvloer.

Voor de afwerking kunt u kiezen voor standaardopties van o.a. de vloer, leuningen, trappen, bordessen en kleuren, maar ook voor maatwerk. Laat ons weten wat uw wensen zijn en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Etagevloer Tussenvloer Magazijnvloer Bordesvloer Mezzanine Zoldervloer Verdiepingsvloer Entresolvloer Systeemvloer Tussenverdieping