Het proces

Van idee tot realisatie.

 
Anera B.V. heeft als enige etagevloeren producent in Europa, een volledig eigen systeem, met eigen, unieke profielen. Met het gehele proces van ontwerp en productie tot en met installatie in eigen beheer, kunnen wij onze klanten de beste kwaliteit, ondersteuning en service bieden. Omdat wij onafhankelijk zijn van toeleveranciers, kunnen wij al onze leveringen garanderen, wat uniek is in de markt.

Uw project wordt door ons begeleid van aanvraag tot en met de uiteindelijke montage. In de projectontwikkelingsfase wordt het project ondersteund door onze verkopers en engineers. Onderstaand vindt u een overzicht van het complete proces:

2310

Engineering

Na opdrachtverstrekking zal indien noodzakelijk, één van onze ingenieurs de project locatie bezoeken en de huidige situatie inmeten. Vervolgens wordt er een [3D] tekening gemaakt welke ter goedkeuring naar u toegestuurd wordt. Indien u geheel tevreden bent met het ontwerp wordt er (indien noodzakelijk) een constructie berekeningsrapport opgesteld. Als een omgevingsvergunningsaanvraag noodzakelijk is zullen wij u hierin begeleiden. Na goedkeuring zal het productie proces beginnen.

2312

Constructie werkplaats

Als fabrikant van etagevloeren beschikken wij over een moderne en volledig uitgeruste werkplaats. Onderdelen zoals kolommen, trappen, leuningen en pallet opzetsystemen worden op maat geproduceerd.

2314

Walsstraat

De walsstraat is sinds 2007 de trots van ons bedrijf. Een modern uitgeruste machine met enorm veel mogelijkheden. Deze machine is, in nauwe samenwerking met de fabrikant, geheel naar onze wens ontwikkeld met als voornaamste pijlers snelheid, capaciteit en mogelijkheden voor toekomstige productontwikkelingen.

De walsstraat is volledig gericht op de productie van ons sinds 2001 Euro-profiel wat in verschillende diktes, hoogtes en varianten wordt gewalst. De profielen komen op maat uit de machine en de ponsgaten zijn variabel in te stellen.

2309

Coatstraat

Sinds 2000 beschikken wij over een eigen poedercoatstraat en kunnen wij stalen producten tot 8 meter coaten in binnen- en buitenkwaliteit. Alle gelaste onderdelen worden gecoat in de gewenste RAL kleur en verpakt voor transport. Ook is het mogelijk de Europrofielen en bevestigingen in kleur te coaten.

De standaard RAL kleuren zijn:

  • RAL 5010 (Blauw)
  • RAL 7035 (Grijs)
  • RAL 7016 (Antraciet)
  • RAL 1007 (Geel)

Naast deze standaard kleuren is iedere andere RAL-kleur leverbaar op aanvraag.

2466

Transport

Wij onderhouden langlopende professionele relaties met verschillende transportbedrijven, die ons in staat stellen op iedere plek in Europa onze leveringen en levertermijnen te kunnen garanderen. Wij bezitten ook over een eigen truck met trailer voor regionaal transport.

2465

Montage

Wij beschikken over snelle en nette montageploegen door heel Europa. Zij bezitten veel productkennis wat resulteert in snelle montages van hoge kwaliteit. Door ons modulaire en lichte constructie systeem is voor de montage geen zwaar materieel nodig, maar slechts een heftruck en kleine hoogwerkers.

Als u zelf over montageploegen beschikt of als u zelf de montage wilt verrichten, dan voorzien wij u van montagehandleidingen en bouwtekeningen in combinatie met technische ondersteuning van onze ingenieurs.

 

Etagevloer Tussenvloer Magazijnvloer Bordesvloer Mezzanine Zoldervloer Verdiepingsvloer Entresolvloer Systeemvloer Tussenverdieping