Mezzanine

Extra ruimte in uw huidige bedrijfspand met een relatief goedkope oplossing. Welk bedrijf wil dat nou niet? Bij Anera B.V. kunnen we dat ook waarmaken. Met het plaatsen van een mezzanine maakt u optimaal gebruik van de hoogte van uw bedrijfspand.

Wie is Anera B.V.?

Al sinds 1987 hebben we ons gespecialiseerd in de uitbreiding van het netto bedrijfsoppervlak binnen bestaande bedrijfspanden. Het plaatsen van een mezzanine is de makkelijkste, meest flexibele én goedkoopste oplossing om optimaal gebruik te maken van de ruimte van uw bedrijfspand. We bieden u dus de mogelijkheid om inpandig meer ruimte te creëren.

Inmiddels mogen we onszelf ook marktleider van de Benelux noemen. Hoe we die positie bereikt hebben? Door bijna 30 jaar kennis en ervaring te combineren met innovatieve oplossingen. We blijven vernieuwen om op die manier te kunnen blijven voldoen aan de vraag en behoefte van de markt.

Euro-profiel

Eén van die innovatieve oplossingen, is het door ons ontwikkelde Euro-profiel. Het bijzondere van dit profiel is dat het in elkaar geklikt kan worden. Hierdoor kunnen we met koudgewalste profielen een grotere overspanning realiseren. Daarnaast kunnen de profielen in elkaar geschoven worden, waardoor we altijd flexibel zijn wat betreft de breedte van een mezzanine.

Alles in eigen fabriek

Het hele productieproces hebben we zelf in de hand. Vanaf het eerste ontwerp en de berekeningen van onze engineers tot en met de afwerking. Lassen, walsen in onze eigen walsstraat en coaten. Hierdoor zijn we dus ook niet meer afhankelijk van derden en kunnen we snel schakelen. Met als resultaat dat we over het algemeen al binnen 3 à 4 weken de mezzanine bij u kunnen plaatsen.

Maatwerk en kwaliteit

Wat betreft de afwerking van uw mezzanine zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos. Bij Anera B.V. kunt u ook kiezen uit een aantal standaard opties voor o.a. vloeren, kleuren, leuningen, trappen en palletverwerking, maar wilt u daarvan afwijken, dan kan dat ook. Graag bespreken we uitgebreid de mogelijkheden met u.

Onze fabriek is NEN-1090 gecertificeerd. Dankzij dit CE keurmerk weet u zeker dat de kwaliteit van het staalwerk in orde is.

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van een mezzanine binnen uw bedrijf.

Etagevloer Tussenvloer Magazijnvloer Bordesvloer Mezzanine Zoldervloer Verdiepingsvloer Entresolvloer Systeemvloer Tussenverdieping