Magazijnvloer

Bijna ieder bedrijf kan wel wat extra ruimte gebruiken voor bijvoorbeeld opslag van voorraden. Nu kunt u uw bedrijfspand uitbreiden of op zoek gaan naar externe opslagruimte. Maar heeft u al eens naar de hoogte gekeken? Vaak zit daar veel onbenutte ruimte die u door middel van een magazijnvloer eenvoudig kunt betrekken bij uw vloeroppervlak. Optimaal gebruik maken van de bestaande ruimte noemen we dat.

Anera B.V. voor iedere magazijnvloer

Al sinds 1987 mag Anera B.V. zich dé specialist noemen op het gebied van uitbreiding van netto bedrijfsoppervlak binnen uw bedrijfspand. Dat doen wij door het plaatsen van magazijnvloeren. De makkelijkste, meest flexibele én goedkoopste manier om snel extra ruimte te creëren.

In de loop der jaren hebben we veel productkennis en ervaring opgedaan en dat ziet u terug in onze producten. Zo hebben we bijvoorbeeld zelf het Euro-profiel ontwikkeld. Het bijzondere van dit profiel is dat we het in elkaar kunnen schuiven om met een koudgewalste constructie een grotere overspanning te kunnen realiseren die ook nog eens erg sterk is. Of de profielen worden in elkaar geschoven om zo nog flexibeler met de breedte te kunnen spelen.

In eigen fabriek geproduceerd

We hebben niet alleen onze eigen ontworpen constructie. Ook is Anera B.V. één van de weinige producenten in Europa die alles in onze eigen fabriek produceert. Lassen, walsen en coaten. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de afwerking. Elke stap hebben we zelf in de hand. Hierdoor zijn we niet meer afhankelijk van derden en kunnen we snel schakelen. Over het algemeen kunnen we binnen 3 à 4 weken uw magazijnvloer al voor u plaatsen.

Maatwerk en kwaliteit

Elke magazijnvloer wordt door ons op maat gemaakt. Voor de afwerking hebben we wel een aantal standaard mogelijkheden, maar zoekt u een andere oplossing omdat die beter bij uw bedrijf past? Laat het ons weten en we gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden met u door te nemen.

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daarom is onze fabriek CE gecertificeerd volgens de NEN-1090 normering. Zo weet u zeker dat de kwaliteit van het staalwerk, zoals het laswerk, de toleranties en de sterkte van het materiaal, is gegarandeerd.

Interesse?

Wilt u ook een magazijnvloer van Anera B.V.? Neem dan contact met ons op!

Etagevloer Tussenvloer Magazijnvloer Bordesvloer Mezzanine Zoldervloer Verdiepingsvloer Entresolvloer Systeemvloer Tussenverdieping