Huur

 

Voor tijdelijke opslagproblemen of opslagproblemen met een nog nader te bepalen termijn biedt Anera B.V. nu ook een tussenoplossing. Anera B.V. biedt zijn klanten als enige de mogelijkheid een etagevloer te huren voor een bepaalde periode. Na deze periode is er nog de mogelijkheid tot koop. Huren is mogelijk voor 20 euro per vierkante meter per jaar. Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact op nemen met onze verkoopafdeling.

Voorwaarden

1.
Anera is en blijft eigenaar van de etagevloer tot het aankoopbedrag is voldaan aan het einde van de huurperiode. Klant tekent voor de productie onze bouwtekening en onderdelenlijst zodat de Anera eigendommen vast liggen.
2.
Klant geeft een automatische betaling per maand voor de gehele huurperiode.
3.
Anera monteert (en eventueel demonteert) de etagevloer. Klant zorgt voor vrije ondervloer en vrije afvoer gang van voldoende hoogte en breedte.
4.
De etagevloer zal geheel vrij van het gebouw gemonteerd worden, nergens wordt de etagevloer aard en nagel vast gemaakt aan het gebouw. Klant dient er voor te zorgen dat achteraf de etagevloer ook niet aard en nagel vast wordt gemaakt.
5.
Anera zal jaarlijks een controle uitvoeren. Anera heeft het recht het gebruik en de plaatsing van de etagevloer te controleren gedurende de duur van de overeenkomst na een schriftelijk aankondiging daartoe. Eventuele gebreken dienen per direct afgewerkt te worden. Klant mag dit niet weigeren.
6.
Bij een betalingsachterstand van meer dan twee maanden, heeft Anera het recht om de overeenkomst zonder in gebreke stelling te ontbinden en het recht om tot demontage en tot terugname van de etagevloer over te mogen gaan.
7.
In verband met het bodemrecht van de fiscus heeft de huurder een meldplicht ten opzichte van Anera in de volgende gevallen : A) Een tegen haar ingediend faillissementsverzoek, dan wel een dreiging daartoe. B) Betalingsonmacht ten opzichte van de fiscus en/of incasseringsmaatregelen van de fiscus.Anera behoudt zich in het laatste geval het recht voor de etagevloer zonder in gebreke stelling te mogen demonteren en af te mogen voeren.
8.
Bij retour levering worden alle schades door schuld bepaald. Deze worden tegen actuele waarden in rekening gebracht. Normale slijtage (bv bovenzijde vloerplaten) zijn geen schades.
9.
Koop is mogelijk nadat alle huurtermijnen zijn voldaan. Deze eventuele koop dient op dat moment apart gespecificeerd te worden tegen de dan geldende tarieven (bijvoorbeeld het dan geldend b.t.w. tarief).
10.
Onze algemene leverings voorwaarden zijn onderdeel van deze overeenkomst.