Etagevloer

Merkt u dat u ruimte tekort komt in uw magazijn? Of wilt u uw bedrijfsruimte efficiënter benutten? U kunt ervoor kiezen om het magazijn uit te breiden, maar heeft u al eens naar de hoogte gekeken? Door een etagevloer te installeren creëert u relatief eenvoudig extra opslagruimte tegen een minder grote investering dan een complete uitbreiding.

Een etagevloer van Anera B.V.

Al sinds 1987 is Anera dé specialist op het gebied van uitbreiding van uw netto bedrijfsoppervlak binnen uw huidige bedrijfspand. Een etagevloer is de makkelijkste, meest flexibele en goedkoopste oplossing om inpandig meer ruimte te creëren. Wij bieden u de mogelijkheid om ongebruikte ruimte optimaal te benutten. Dankzij bijna 30 jaar ervaring en het innovatieve karakter van ons bedrijf, zijn we in staat om u altijd de best passende oplossing te bieden.

Eigen productie

Waarom u voor Anera B.V. zou kiezen? Omdat wij altijd maatwerk kunnen leveren. Of u nu op zoek bent naar een etagevloer van 10 of 40.000 vierkante meter, wij kunnen het voor u verzorgen. Bovendien is Anera één van de weinigen producenten in Europa die alles in eigen beheer produceert. Lassen, walsen en coaten, alles gebeurt in onze eigen fabriek.

Met ons eigen ontwerp, het Euro-profiel, kunnen wij unieke constructies leveren die in uiteenlopende branches toe te passen zijn. De profielen worden koudgewalst, waardoor ze flexibeler zijn ten opzichte van de logge en dure warmgewalste systemen. Het voordeel van deze profielen is dat je ze in elkaar kunt klikken. Hierdoor kunnen er grotere overspanningen gehaald worden. Of schuif ze in elkaar zodat u nog flexibel bent met de breedte van uw etagevloer. Met het ovalen gaten systeem kunt u leidingen doorvoeren, zonder dat u daarvoor aan ruimte moet inboeten.

Afwerking van uw etagevloer

De constructie is één ding. Vervolgens is het tijd voor de afwerking. Wat betreft de afwerking van o.a. vloeren, leuningen, palletverwerking en het gebruik van kleuren hebben we een aantal standaard mogelijkheden. Wilt u daarvan afwijken, bijvoorbeeld omdat u uw huisstijlkleuren wilt gebruiken? Vraag het ons en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Wilt u weten of een etagevloer van Anera ook voor u de beste oplossing voor uw ruimtegebrek is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Etagevloer Tussenvloer Magazijnvloer Bordesvloer Mezzanine Zoldervloer Verdiepingsvloer Entresolvloer Systeemvloer Tussenverdieping