Entresolvloer

Wilt u extra ruimte voor de opslag van voorraden, maar u wilt geen flinke investering doen in een uitbreiding van het gehele pand? Kijk eens omhoog in uw huidige bedrijfspand. Vaak ziet u daar veel ongebruikte ruimte die u kunt benutten door een entresolvloer te plaatsen. Dat is de gemakkelijkste, meest flexibele én goedkoopste manier om extra ruimte te creëren.

Anera B.V. helpt u verder

Al sinds 1987 is Anera B.V. dé specialist op het gebied van uitbreiding van het netto bedrijfsoppervlak van uw bedrijfspand. Inmiddels mogen we dus vertrouwen op bijna 30 jaar kennis en ervaring. Toch blijven we innoveren en vernieuwen om aan de steeds veranderende vraag en behoefte van de markt te kunnen voldoen. Daarom kunnen we nu ook vol trots zeggen dat we marktleider zijn van de Benelux.

Eigen productie

Als één van de weinigen in Europa hebben we het gehele productieproces zelf in de hand. Sinds 2007 hebben we een eigen walsstraat, waardoor we nu echt alles zelf kunnen doen. Van het eerste ontwerp en de berekeningen tot en met het lassen, walsen en coaten. Hierdoor zijn we ook niet meer afhankelijk van derden en kunnen we snel schakelen. Met als resultaat dat u over het algemeen al binnen 3 à 4 weken gebruik kunt maken van uw entresolvloer.

Euro-profiel

Voor de constructie van de entresolvloer maken we gebruik van Euro-profielen die we zelf ontworpen en ontwikkeld hebben. Het bijzondere van deze profielen is dat ze in elkaar geklikt kunnen worden. Hierdoor kunnen we met koudgewalste profielen een grotere overspanning realiseren. Daarnaast kunnen de profielen ook in elkaar geschoven worden, waardoor we flexibel kunnen zijn met de breedte van de entresolvloer. Het ovalen gaten systeem zorgt ervoor dat de leiding doorvoer geen extra ruimte in beslag neemt.

Maatwerk

Naast de constructie is ook de afwerking zeker zo belangrijk. Bij Anera B.V. hebben we voor o.a. de vloeren, leuningen, trappen, bordessen, kleuren en palletverwerking standaardopties ontwikkeld. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om daar van af te wijken. Laat ons weten wat uw wensen zijn en dan gaan wij voor u op zoek naar de best passende oplossing.

Belangrijk om te weten: onze fabriek heeft het CE keurmerk, oftewel het NEN-1090 certificaat. Zo weet u zeker dat het staalwerk van uw entresolvloer altijd van uitstekende kwaliteit is.

Interesse?

Neem dan contact met ons om een vrijblijvende afspraak te maken.

Etagevloer Tussenvloer Magazijnvloer Bordesvloer Mezzanine Zoldervloer Verdiepingsvloer Entresolvloer Systeemvloer Tussenverdieping