Bordesvloer

Heeft u extra ruimte nodig binnen uw bedrijfspand, maar u wilt liever geen grote investering doen in bijvoorbeeld een uitbreiding? Wellicht dat een bordesvloer dan de oplossing is voor u. Vaak wordt het grondoppervlak efficiënt gebruikt, maar de hoogte niet. Zeker in werkplaatsen of magazijnen, kan de ruimte nog beter benut worden. Dat kan met het plaatsen van een bordesvloer.

Anera B.V., marktleider van de Benelux

Sinds 1987 heeft Anera B.V. zich gespecialiseerd in de uitbreiding van het netto bedrijfsoppervlak binnen uw bedrijfspand. In de loop der jaren hebben we zelfs de positie als marktleider van de Benelux verovert.

Hoe we dat doen? We kunnen inmiddels vertrouwen op bijna 30 jaar productkennis en ervaring, maar we blijven innovatief om aan de behoeften van de markt te kunnen blijven voldoen. En dat ziet u terug in onze producten. Zo hebben we bijvoorbeeld het Euro-profiel ontwikkeld. Het bijzondere van deze profielen is dat ze in elkaar geklikt kunnen worden, waardoor we met een koudgewalste constructie toch een grotere overspanning kunnen realiseren. Bovendien kunnen de profielen ook in elkaar geschoven worden om zo flexibel om te kunnen gaan met de breedte van de bordesvloer.

Maatwerk

Elke vloer die we bij Anera B.V. maken, is maatwerk. Voor de afwerking van bijvoorbeeld vloeren, trappen, leuningen, kleuren en palletverwerking hebben we wel standaard opties, maar daar kunt u indien gewenst van afwijken. Bijvoorbeeld omdat u uw huisstijlkleuren wilt gebruiken. Laat het ons weten en dan gaan we samen om de tafel zitten om de mogelijkheden uitgebreid te bespreken.

Eigen productie

Als één van de weinigen in Europa produceren we alles in onze eigen fabriek. Lassen, walsen en coaten. In 2007 hebben we zelfs een eigen walsstraat in gebruik genomen. Hierdoor zijn we niet meer afhankelijk van derden en kunnen we snel schakelen. Over het algemeen kunnen we binnen 3 à 4 weken de bordesvloer al bij u plaatsen.

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop. Daarom is onze fabriek NEN-1090 gecertificeerd, zodat u zeker weet dat de kwaliteit van het staalwerk in orde is.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd of een bordesvloer van Anera B.V. ook dé oplossing is voor uw bedrijf? Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Etagevloer Tussenvloer Magazijnvloer Bordesvloer Mezzanine Zoldervloer Verdiepingsvloer Entresolvloer Systeemvloer Tussenverdieping