Koop

 

De kosten van een etagevloer zijn sterk afhankelijk van de complexiteit en het draagvermogen. De prijs voor onze vloeren ligt gemiddeld tussen de 50 en 150 euro per vierkante meter. Tevens zijn wij de enige leverancier in Nederland die het huren van etage-vloeren aanbiedt.

Om extra opslagruimte in het bestaande magazijn te creëren zal een etagevloer, ongeacht de grootte en prijs, altijd veel goedkoper uitpakken dan nieuw- of verbouw. Dit doordat er bestaande, onbenutte    ruimte in uw pand gebruikt gaat worden en omdat het een lichte, makkelijk te monteren en bovendien  demontabele constructie is, die altijd zijn waarde blijft houden.

Door kortere bouwprocedures bij de gemeente en een snellere productie en montagetijd is een etagevloer veel sneller te realiseren. Onze etagevloeren kunnen binnen 3 weken na opdracht geleverd en gemonteerd worden!

Voor een indicatie van het aankoopbedrag van de door u gewenste vloeroplossing kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling of dit offerteformulier invullen.